Puky Loopfiets Super moto voor kinderen vanaf 2.5 jaar

Op voorraad
SKU:
4099
€ 114,95

Topprestaties voor kleine racers: De PUKY LR 1 L SUPERMOTO

De PUKY LR 1 L Supermoto brengt kleine racers echt op gang. Of het nu gaat om een korte race onder vrienden of een ritje met papa en mama. Met zijn coole look, nummerplaat, achterspatbord en wielen met gekleurde zijwanden is deze LR 1 L zeker de meest ambitieuze PUKY loopfiets uit de LR 1 familie.

De luchtbanden bieden veel comfort en een uitstekende grip. Bovendien beschikt de LR 1 L Supermoto over alle eigenschappen die van onze LR 1 L loopfiets een legende hebben gemaakt. Lage instap met voetenplank, een duurzaam frame van milieuvriendelijk gerecycled staal en ons bananenzadel voor een optimale krachtoverbrenging. Het zadel en stuur zijn in hoogte verstelbaar, zodat het stuur kan meegroeien met zijn kleine eigenaren. Natuurlijk hebben ook het stuur en de wielen van de LR 1 L Supermoto kogellagers, en zijn het frame en de velgen voorzien van onze robuuste poedercoating. Het veiligheidspakket van veiligheidsstuurgrepen en stuurbeschermers is natuurlijk ook aan boord.

 

Bij de LR 1 L SUPERMOTO hebben we bovendien afgezien van een stuurslot, zodat het stuur bij een val plat op de grond ligt. Dit vermindert het risico op verwondingen aanzienlijk. De praktische zijstandaard kan eenvoudig worden uitgeklapt en de motor kan netjes worden geparkeerd. De PUKY LR 1 L is uitsluitend in het zwart verkrijgbaar.

Meer informatie
EAN 4015731040993
barcode 4015731040993
Merk Puky
Kleur Black