Globber Go up Foldable "4 in 1" in groen

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden

Niet op voorraad
SKU:
€ 99,95

Online specialist in actiesporten

Klanten geven ons een score van 9,2/10

Product in de winkel bekijken?
Wil je grotere aantallen kopen?
Vraag je offerte aan

- Alles-in-één peuterstep met zitje met ons gepatenteerde, aanpasbare ontwerp transformeert van ride-on, naar loopfiets en step modus voor peuters. De ride-on en loopfiets modi zijn ontworpen voor peuters van 15-36 maanden oud en de step modus voor kinderen van 3-7+ jaar oud. De GO-UP FOLDABLE PLUS peuterstep met zitje heeft een afneembare voetsteun met een eenvoudig los te schroeven knop voor veilig en comfortabel steppen in de ride-on modus.

- Transformeer je GO-UP FOLDABLE PLUS peuter scooter met zitje gemakkelijk en schakel op elk moment tussen de verschillende modi, dankzij ons 100% gereedschapsloze ontwerp. De zachte TPR zitting van onze peuterstep met zitje is ook verstelbaar met een gereedschaploze knop aan de zijkant, en de step met zitje is een verstelbare step voor peuters met een in 3 hoogtes verstelbare T-bar.

- GO-UP FOLDABLE PLUS scooter met zitje verandert in een veilige, opvouwbare peuter scooter die wordt geleverd met ons gepatenteerde vouwsysteem met een eenvoudig te gebruiken drukknop aan de zijkant op het dek van de peuter scooter. De peuter scooter is gemaakt van een super-lage metalen versterkte structuur, die tot 50kg ondersteunt, en wordt geleverd met een breed, anti-slip composiet scooter dek voor veilig steppen.

Meer informatie
EAN 4895224403807
Merk Globber
Aantal Wielen 3
Kleur Green
Totale Hoogte 67.5-77.5cm