Verzenden en retourneren

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Voor 15 u besteld: binnen 24u verwerkt!

Als de bestelling op werkdagen vóór 15u geplaatst en betaald is en de producten zijn op voorraad, wordt deze binnen 24u verwerkt.

Hoeveel kost de verzending?

De verzendkosten hangen af van de waarde van de bestelling:

  • Orderwaarde is minder dan €59? Dan bedragen de verzendkosten €5.
  • Orderwaarde is meer dan €59? Gratis verzending!

Met wie verzenden we?

Bij SkateTown hebben we ervoor gekozen te werken met DPD. DPD is een van de grootste en stabielste pakketjesdiensten. Door hun jarenlange evaring en stabiele leveringen heeft SkateTown hier een perfecte partner gevonden.

Ruilen?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen het product gratis te ruilen. Volg de retourinformatie om het product terug naar ons te zenden.

Retourneren?

Vraag zelf een retourlabel aan via volgende link:https://skatetown.shipping-portal.com/rp/ , zo kan je snel en makkelijk je bestelling retour zenden.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Een kost van €5 zal worden afgehouden van het te crediteren bedrag bij een retour zonder omruiling.

Lees meer over onze voorwaarden m.b.t. retourneren in onze algemene voorwaarden onder herroepingsrecht.