Globber Learning Bike Pastel Roze

Loopfiets van Globber om de allerkleinsten de beginselen van het fietsen te laten ontdekken. Met 4 manieren om te leren sturen is deze loopfiets een uitstekend trainingsmiddel. Voor kinderen tussen 12 en 36 maanden of 70 tot 95cm.

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden

Niet op voorraad
SKU:
€ 69,95

Online specialist in actiesporten

Klanten geven ons een score van 9,2/10

Product in de winkel bekijken?
Wil je grotere aantallen kopen?
Vraag je offerte aan

3-wiel loopfiets voor peuters van 12M+ met een gepatenteerd stuursysteem bestaande uit 4 rij-modi: richting vergrendeld modus zet de voorwielen van de loopfiets vast om alleen vooruit en achteruit te bewegen; klassieke hand stuur-modus; lean-to-steer modus maakt sturen mogelijk door de 3-wiel loopfiets te leunen naar de gewenste richting; en activering van zowel lean-to-steer en klassieke handbesturing.

LEARNING BIKE is een verstelbare 3-wiel loopfiets voor peuters voor maximaal comfort, met een in 2 hoogtes verstelbaar, tweekleurig loopfietszadel met anti-slip TPR en gebogen stuur met comfortabele en duurzame TPR ergonomische handvatten. Onze loopfiets met 3 wielen voor peuters heeft ook twee EVA-schuimwielen van hoge kwaliteit van 150 mm (5,91") voor en achter voor lekvrije ritten.

LEARNING BIKE 3-wiel loopfiets voor peuters heeft een achterste rotatief systeem geïntegreerd in de achterste subassemblage, die helpt soepel draaien van de loopfiets achterwielen volgens de beweging van de voorwielen voor veilige, intuïtieve ritten.

Meer informatie
EAN 4895224405740
Kleur Pink
Merk Globber
Materiaal Aluminium kader en wielen uit EVA foam
Wiel Breedte 150mm
Leeftijd 12-36m