MGP Trike Drift Bike in Roze en Teal

Voor 15u besteld, vandaag nog verzonden

Niet op voorraad
SKU:
€ 149,95

Online specialist in actiesporten

Klanten geven ons een score van 9,2/10

Product in de winkel bekijken?
Wil je grotere aantallen kopen?
Vraag je offerte aan

De Madd Gear Drift Trike is het leukste wat je kunt hebben op drie wielen! Met zijn duurzame klapgegoten vet loopvlak achterwielen glijdt, drijft en doet u zelfs zieke 360'2 met gemak! Geweldig leuk voor kinderen, groot en klein!

Het verstelbare Madd-bakzadel maakt het mogelijk om de trike aan te passen aan elk formaat rijder, zodat ze de pedalen kunnen bereiken. Ideaal voor rijders van 3'5" en groter!

De Madd Gear Drift Trike brengt alle opwinding van de rallyauto's naar de straten van uw buurt! Met een laag bij de grond duurzaam stalen frame en een brede wielbasis kan de Madd Gear Drift Trike om bochten heen glijden en zelfs 360 graden draaien voor de gevorderde rijders.

De stevige 16" BMX-stijl rubberen voorband en de gemakkelijk te gebruiken handrem houden u onder controle terwijl u uw drift en spins onder de knie krijgt!

De Madd Gear Drift Trike is vervaardigd met behulp van kwaliteitsmaterialen en -onderdelen en is gebouwd om lang mee te gaan en klaar te zijn om uw lokale straten te versnipperen!

Meer informatie
EAN 4260664750673
Merk MADD GEAR PRO
Leeftijd 5-16 jaar
Kleur Pink
Rem Type Kabel rem